Als je tussen de  7 en 11 jaar oud bent, dan kun je terecht bij onze Welpen.

De welpen spelen in het Jungleboek, geschreven door de Britse schrijver en Nobelprijswinnaar Rudyard Kipling (1865-1936). Iedereen kent het boek wel een beetje, het is het verhaal van Mowgli en Shanti, een jongen en een meisje die opgroeien in de jungle. De figuren die in het verhaal meespelen zijn dan ook de figuren uit het boek. Zo heb je Baloe de wijze beer, Chil de boodschapper in de jungle, Akela de moederwolf, Hati de olifant en nog veel meer! Het hele jungleboek zit als een rode draad verweven door de wekelijkse programma's... Het is natuurlijk niet altijd zo dat er iets met dit thema gedaan wordt, maar het is een prima uitgangspunt.

Onze welpen hebben een paar keer per jaar hun weekenden.. Vaak zijn deze op onze blokhut en soms ergens anders. Met de Welpen ga je, als je wilt, eens per jaar op een zomerkamp. Dit kamp, wat dan een week duurt, lijkt net een volksverhuizing! Alle spullen van de Welpen en de leiding moeten mee, zelfs de Welpen totem blijft niet achter. Je krijgt te maken met buitenaardse wezens, geheimzinnige ziektes, dieven, ridders en heksen. Het een week lang, dag in, dag uit, een spannend avontuur beleven. Ook zelf boodschappen doen en zelf koken horen hierbij! Op een kamp doe je echt dingen die je thuis niet zou durven... Echt wel spannend.

De welpen spelen elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 op de DJIB. Kom voor informatie even langs op de DJIB (Industrielaan 57 te Oss) op zaterdag tussen 10 en 12 of stuur een bericht naar welpen@titusbrandsmagroep.org

Scroll to top