De explorers hebben geen leiding maar begeleiding. Je bent bij de Explorers immers oud genoeg om zelf te bepalen wat je leuk vindt en wat je op de woensdagavond wilt gaan doen. Je maakt dus met z’n allen één programma en de begeleiding springt bij daar waar nodig. Tijdens de opkomsten hebben we altijd heel afwisselende zoals pionieren, vlotten bouwen, koken op kampvuur, activiteiten in het bos, een videomarathon of gewoon even gezellig niks doen op de bank in ons eigen hok..

Twee of zelfs drie keer per jaar gaan we op weekend. Dat betekent dat je van vrijdagavond tot zondagmiddag de tijd hebt om te feesten, te bikkelen en vooral veel lol te maken. Soms ga je een heel weekend in thema, of diverse activiteiten doen, maar er zijn ook weekenden dat je met de gehele regio op stap gaat en dat is natuurlijk kei gezellig. In het begin van de zomervakantie gaan we met zijn allen op kamp, meestal naar het buitenland. Waar we naar toe gaan en wat we gaan doen, dat beslis jezelf met je groep. Op zomerkamp gaan we in een avontuurlijke omgeving klimmen, kanoën en hiken  en bezoeken we een stad of toeristische attractie in de buurt.

De explorers hebben hun opkomsten woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur op de DJIB. Kom voor informatie even langs op de DJIB (Industrielaan 57 te Oss) op woensdagavond tussen 19:30 tot 21:30 uur of stuur een bericht naar explorers@titusbrandsmagroep.org

Scroll to top