Bevers zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar, zij spelen gemengd.

Hoofdpersoon van het beverspel is het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. De Bevers leren iedere week iets nieuws door het doen van uitdagende activiteiten. De ene week is het koken met Rozemarijn, de volgende week maken de bevers een fantasiewereldreis met Sterre en Steven Stroom en de keer erna leren ze alles over dieren bij Bas Bos en Rebbel. En dat alles gebeurt spelenderwijs en met veel plezier.

De bevers gaan  op een kort zomerkamp vanwege hun jonge leeftijd, ook gaan ze een of twee weekenden op kamp in onze blokhut. Tijdens die kampen beleven ze vaak een spannend avontuur!  We worden overvallen door Indianen, krijgen een Marsmannetje op bezoek of spelen detective. Er is altijd wel iets raars aan zo'n weekend. Gelukkig is de leiding en zijn de Bevers niet van gisteren en komt alles altijd weer op z'n pootjes terecht.

De bevers spelen elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 op de DJIB. Kom voor informatie even langs op de DJIB (Industrielaan 57 te Oss) op zaterdag tussen 10 en 12 of stuur een bericht naar bevers@titusbrandsmagroep.org

Scroll to top